Boutique hotels van Leyden Boutique hotels van Leyden

Boutique hotels van Leyden

NL EN

menukaarten

 

Ontbijt Buffet & A La Carte:

Boutique Hotel Huys van Leyden heeft voor u als ontbijt een buffet met diverse sappen, koffie en thee, en noten en vruchten bar en diverse broodjes met beleg. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse A La Carte gerechten. Deze gerechten kunt u hier bekijken.

 

High Tea:  ( op reservering )

Boutique Hotel Huys van Leyden biedt een uitgebreid 3-gangen High tea aan. Alle producten worden vers gemaakt. U kunt de High tea menu hier bekijken

 

All Day Menu:

Gedurende de gehele dag (11:00 - 21:00) kunt u bij Boutique Hotel Huys van Leyden diverse gerechten bestellen, op de kamer als roomservice of aan de bar, in de lobby en op het terras. U kunt de menukaart hier bekijken

 

A La Carte Menu:  ( op reservering ) 

In onze regentenkamer kunt u uitgebreid genieten van een drie of vier gangen diner. Onze gerechten worden vers bereid door onze Huys chef. Voor een actuele menukaart kunt u hier klikken. De keuken van de Regentenkamer is geopend van 17:30 tot 21:00  uur.

 

Bar - Lobby Menu

Dagelijks kunt u genieten aan onze bar in onze lobby van een groot assortiment dranken. Ook kunt u aan de bar & in de lobby kleine snacks te bestellen. Ons menu kunt u hier zien.

 

© 2023 Huys van Leyden, Alle rechten voorbehouden. A Sera Business Design