Boutique hotels van Leyden Boutique hotels van Leyden

Boutique hotels van Leyden

NL EN

viersterrenhotel

U bent van harte welkom

Wilt u informatie ontvangen en een op maat gemaakte offerte? Spreekt het aangeboden arrangement u aan? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Trouwen

Trouwen, sprookjes bestaan!

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring in het organiseren van huwelijken. Ons doel is, uw dag, zoveel mogelijk naar uw wens te organiseren. Ons hotel is een aangewezen trouwlocatie en onze crémekleurige gala zaal is een prachtige ruimte voor het voltrekken van uw huwelijk en het verzorgen van alle aanverwante momenten. Of het nu gaat om het aansijden van de bruidstaart of het dineren met goud bestek en goud glaswerk, u bent verzekerd van een prachtig decor.

Wij bieden onze bruidsparen een fantastisch en compleet arrangement aan!
Voor slechts E105,00 per persoon verzorgen wij een groot deel van uw bruiloft:

  • de zaal voor uw huwelijksvoltrekking (max 60 personen zittend)
  • de bruidstaart met champagne
  • een rondvaart door de Leidse grachten (in- en uitstappen voor de deur)
  • een 4 gangen diner inclusief 4 drankjes (max 50 personen zittend)

Uiteraard is het mogelijk om te overnachten in onze bruidssuite en (of) uw gasten te laten overnachten. Op deze manier heeft u alles onder één dak. De volgende dag met al uw gasten ontbijten? Geen probleem! Op deze manier kunt u uw huwelijksdag nog even rustig herbeleven.

Meer weten? Neem dan even contact met ons op, we maken graag een op maat gemaakte offerte voor u. Stuur een email naar: info@boutiquehotelsvanleyden.nl of vul uw gegevens in bij het contactformulier.

© 2019 Boutique Hotels van Leyden, Alle rechten voorbehouden. A Sera Business Design