Boutique hotels van Leyden Boutique hotels van Leyden

Boutique hotels van Leyden

NL EN

viersterrenhotel

U bent van harte welkom

Moorddiner (spel)

Moorddiner in Huys van Leyden

In de rijk historische zaal van Huys van Leyden die vol hangt met eeuwenoude schilderijen, verhalen en spanning, wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan een gala diner. Tijdens het diner zal de kasteelbutler u ontvangen waarna u plaats neemt aan de dinertafel. Na het ontvangst wordt het u duidelijk dat u met een reden bent uitgenodigd:

U bent hier omdat u verdachte bent van de moord op Graaf Floris van Meermansburgh. Iedereen is schuldig totdat het tegendeel bewezen is! Maar wie van u spreekt niet de waarheid? Wie van uw tafelgenoten is de echte moordenaar? Tijdens het diner krijgt u aanwijzingen en bewijsstukken die er voor moeten zorgen dat u het mysterie zult ontrafelen.

Een aantal dagen vooraf aan het diner ontvangt u uw persoonlijke uitnodiging. U treft hierin aan; uw rol binnen het spel en een omschrijving hoe u gekleed dient te komen, zodat uw rol voor de andere gasten duidelijk is. Tot slot maakt uw persoonlijke inbreng tijdens het diner, het spel tot leven. Dit is het moment om uw acteertalenten te ontplooien! Een ideaal en leuk concept om nader tot elkaar te komen. Men zal nog lang terugkijken op een bijzondere en geslaagde avond. 

SPEL: minimaal 6 personen en maximaal 8 personen per speltafel.

Moordspel + 4-gangen diner
€ 79,95
Aperitief, amuse, voorgerecht, soep, hoofdgerecht dessert, koffie/thee en bonbons inclusief 4 glazen per persoon (bier/fris/wijn)  
Moordspel + 3-gangen diner € 69,95
Aperitief, amuse, voorgerecht of soep, hoofdgerecht dessert, koffie/thee en bonbons inclusief 3 glazen per persoon (bier/fris/wijn)

© 2019 Boutique Hotels van Leyden, Alle rechten voorbehouden. A Sera Business Design