Boutique hotels van Leyden Boutique hotels van Leyden

Boutique hotels van Leyden

NL EN

viersterrenhotel

U bent van harte welkom

MOORDDINER v.a. E67,50
* Italiaanse grossini & olijven
* soep
* hoofdgerecht
* dessert

Neem contact op

Moorddiner (spel)

Moordspel in Leiden

In de rijk historische gala zaal met eeuwenoude portretten, verhalen en spanning, wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan een het dinerspel. Tijdens dit dinerspel zal de kasteelbutler u ontvangen waarna u plaats neemt aan de dinertafel. Na ontvangst wordt het u duidelijk dat u met een reden bent uitgenodigd. U bent hier omdat u verdachte bent van de moord op Graaf Floris van Meermansburgh. Iedereen is schuldig totdat het tegendeel bewezen is! Maar wie van u spreekt niet de waarheid? Wie van uw tafelgenoten is de echte moordenaar? Tijdens het diner krijgt u aanwijzingen en bewijsstukken die ervoor moeten zorgen dat u het mysterie zult ontrafelen.

Een paar dagen vooraf aan het moorddiner ontvangt u uw persoonlijke uitnodiging. U treft hierin aan; uw rol binnen het dinerspel en een omschrijving hoe u gekleed kunt komen, zodat uw rol voor de andere gasten duidelijk is. Tot slot maakt uw persoonlijke inbreng tijdens het moorddiner, het spel tot leven. Dit is het moment om uw acteertalenten te ontplooien! Een ideaal en leuk concept om nader tot elkaar te komen. U zult nog lang terugkijken op een bijzondere en geslaagde avond.

Als u het dinerspel boekt ontvangen we graag de namen van de gasten, hun persoonlijke email adres zodat we de rol kunnen mailen en een korte omschrijving van hun eigen karakter. Bijvoorbeeld: aanwezig, regelaar, op de voorgrond, kijkt de kat uit de boom etc. Dan kunnen wij bepalen welke rol hen het beste past. Het moorddiner wordt gespeeld met minimaal 6 – 8 personen of een veelvoud ervan. Bij meer deelnemers, maken we dus meerdere tafels en/of geven we meerdere deelnemers 1 rol.

Moorddiner in Leiden:

Moorddiner + 3-gangen diner € 67,50
Italiaanse grossini & olijven, soep, hoofdgerecht & dessert.  

Annuleringsvoorwaarden Moorddiner:
Nadat een reservering is bevestigd is kosteloos annuleren niet meer mogelijk.
Wij berekenen 50% van de factuur tot 8 dagen voor aankomst of als u het aantal vermindert.
Wij berekenen 100% van de factuur indien u binnen 8 dagen voor aankomst annuleert of het aantal vermindert.
LET OP: Het kan zijn dat voor u andere voorwaarden gelden indien anders afgesproken.

© 2024 Huys van Leyden, Alle rechten voorbehouden. A Sera Business Design